A MÓRICZ ZSIGMOND SZÍNHÁZ SZERVEZÉSÉBEN:

NYÍREGYHÁZA, 2017. augusztus 25. - szeptember 2.

fesztival minositettkoncert
Kossuth tér
Ingyenes!
eső esetén Continental Aréna
30Y 
Augusztus 30. - szerda 2030

30Y 1

„A 30Y egy zenekar. Négyen testvérek. Ikrek. Négy tojás, olyanok, hogy meg sem tudod különböztetni őket. Néha ők maguk is összekeverik a másikat saját magukkal. Nem is a dalaik miatt ismerik őket, hanem azért, mert ilyen, hogy négyes ikrek alapítanak zenekart, na, ilyen még nem volt. Télire pulóvert húznak, nyáron kisgatyát. És ha esik, sosem nyitnak esernyőt. Mindnek van autója, mindegyiknek más. Azt sosem keverik össze. megjelent egy csomó lemezük, a platina az nagyon csillog, most meg még kazettájuk is lesz. Dicsőség, ez a címe annak, ami új.”

A 30Y egy 2000-ben alakult pécsi rockzenekar. Több mint 10 éve meghatározó szereplője a hazai könnyűzenei klub- és fesztiváléletnek, évente nagyjából hetvenszer lépnek színpadra. Az elmúlt tizenhat évben megjelent 9 nagylemeze, tucatnyi online terjesztett független hanganyaga, több mint 10 videoklipje. 2015 év végén az első válogatás-lemeze, 30Y BEST OF címmel, ami platinalemez lett. 2016 októberében CD-n és digitálisan debütált legújabb lemeze, a Dicsőség. Az őszi lemezbemutató turné teltházas koncertekkel december 30-án hazai pályán, Pécsen zárult, 2017-ben az új dalaikkal kiegészítve turnéznak a hazai klubokban és a legjelentősebb nyári fesztiválokon.

e-max.it: your social media marketing partner

 

 A VIDOR Fesztivál főtámogatói:

bigeholdinglogojo nyiregyhaza tobbetad mzsz logo

 

 A VIDOR Fesztivál támogatói:

Nemzeti Kultúrális Alap  Emberi Erőforrások Minisztériuma
OTP Korzó Continental sio
  Csősz-Platán master good marso emblema 2 CSL Plasma logo red no tagline sm
port.hu  fidelio  Városkép  nyiregyhaza.hu  Nyíregyházi  6 nytv logo  Kölcsey  8 kelet logo  Radio1 avatar 91.1  10 negyzet sunshine  retro radio logo2 Mustár  index Kultur  happy photography nyirport 

 

otp banner fekvo 1 
facebook_page_plugin