A MÓRICZ ZSIGMOND SZÍNHÁZ SZERVEZÉSÉBEN:

NYÍREGYHÁZA, 2017. augusztus 25. - szeptember 2.

fesztival minositettkoncert
Kossuth tér
Ingyenes!
eső esetén Continental Aréna
IRIE MAFFIA
Augusztus 31. - csütörtök 2030

iriemaffia 2

A 2005-ben alakult Irie Maffia rövid idő alatt az egyik legjobb magyar koncertzenekarrá nőtte ki magát, mára a fesztiválok nagyszínpadain és a legnagyobb klubokban láthatjuk őket országszerte. De játszottak már Robbie Williams, Wiz Khalifa és Snoop Dog előtt is. Nem csoda, hiszen a reggae, hiphop, rock és funk határait egymásba mosó banda igazi supergroup: nem csak a 4 frontember – Sena, Columbo, Kemon és Busa -, de a mögöttük álló zenekar is jócskán letett már a hazai és a nemzetközi zenei élet színpadára.
A 2013-ban megjelent Nagyon jó lesz igazi slágerparádé volt: a Zene Zeng, a Feeling Great, a Fever In Her Eyes, a Badest, a Bloodshot Eyes vagy az Akkezdet Phiaival közös Livin’ It Easy mind nagy bulikedvencekké nőtték ki magukat. Ezt a sikerszériát folytatta a 2015-ös jubileumi évben a 10.
2016-ot a sportnak szentelték és a Bajnok című daluk még a Bátor Tábor 15 éves Behind the Clouds kampányának is része volt. Idén pedig a Wake up és a Troublemaker lesz a zászlóshajója minden Irie Maffia bulinak!

e-max.it: your social media marketing partner

 

 A VIDOR Fesztivál főtámogatói:

bigeholdinglogojo nyiregyhaza tobbetad mzsz logo

 

 A VIDOR Fesztivál támogatói:

Nemzeti Kultúrális Alap  Emberi Erőforrások Minisztériuma
OTP Korzó Continental sio
  Csősz-Platán master good marso emblema 2 CSL Plasma logo red no tagline sm
port.hu  fidelio  Városkép  nyiregyhaza.hu  Nyíregyházi  6 nytv logo  Kölcsey  8 kelet logo  Radio1 avatar 91.1  10 negyzet sunshine  retro radio logo2 Mustár  index Kultur  happy photography nyirport 

 

otp banner fekvo 1 
facebook_page_plugin