2023. augusztus 25. - szeptember 2.


Még 1X
Belvárosi Forgatag - Kossuth tér

30 perc

Zenekarunknak a "Még 1X” nevet adtuk, mivel ezen elnevezésbe sok pozitív dolgot bele lehet magyarázni. A koncert végén visszatapsoláskor skandálhatja a lelkes közönség, hogy: Még egyszer! Vagy az idő múlását is jelentheti, hogy "Még egy X”, és mi még mindig a HARD ROCKOT játszuk! Ugyanis repertoárunkba olyan magyar és külföldi örökzöld rockzenéket válogatunk, amik igényesek, a közönségnek ismerősek, ám nem sok zenekar tűzi műsorára. Hangzásvilágunkkal és a gondosan összeválogatott zenékkel törekszünk arra, hogy a fiatalabb rockzene rajongók is szívesen hallgassanak meg minket, szórakozzanak koncertjeinken!

A zenekar felállása klasszikusnak mondható, ám a dob, basszusgitár, elektromos gitár mellett fontos szerepet kap a szintetizátor, a zongora, elektromos zongora és a Hammond orgona, így a billentyűs hangszerek egy picit lágyítják az olykor keménynek tűnő hard rock hangzást!

Állandó énekesünk is van, aki túlnyomó részt magyar rock dalokat énekel, de írt már külföldi számra is magyar szöveget.

Van vendég énekesünk is, akinek csak az idegennyelű dalok fekszenek.

Terveink között szerepel, hogy a vendég énekeseink körét bővítsük, ezzel is színesítve, gyarapítva a repertoárunkat, hogy egyre többször hallhassuk a lelkes közönség hangját, hogy: Még egyszer! Még egyszer!




A koncert időpontja:

2023. augusztus 28. hétfő 18 óra

Kossuth tér, Városháza előtt


Szereplők


A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.