2024. augusztus 23. - augusztus 31.


Családi délután - Badár Sándor és Fülöp Viktor
100 Éves Patika - Hatzel tér

Családi délután Badár Sándorral és Fülöp Viktorral


Fülöp Viktor: A Dumaszínház társulatának tagja. Kétgyermekes apuka, aki a testmagasságához képest alacsony, és a tükörben általában jobban néz ki, mint élőben. A közgazdaság egyetem nyári szüneteiben felszolgálóként dolgozott, így a 9 nyár alatt a vendéglátást is jól elsajátította. Közgazdászként lett középiskolai tanár, de eme költséges hobbijának mára már csak az esti képzéseken hódol. Nem bírja a monotonitást, így a home officeból sem haza menekül.

Több évig volt pályakezdő humorista a Dumaszínházban, de szerencsére türelmes volt a kispadon. Tehetségére sokan felfigyeltek, de senki nem árulta el neki. Sokszor adott már autogramot magának.


Badár Sándor: Színművész, humorista. Ha hívják, filmekben játszik, utánozhatatlan karakter. Sajátos humora, rögtönzései és nem utolsó sorban jellegzetes figurája a kortárs magyar film izgalmas alakjává tette. A stand-up comedy művelője és 2003 óta fellép a Dumaszínházban. Improvizatív humorista és karakterszínész aki többrendbeli mozifilm- Szőkítéssel, illetve a szentesi humormaffia tagjaként, poénszervezetekben elkövetett, folyamatos viccelődéssel vádolható.


A program időpontja:

2024. augusztus 31. (szombat) 15.00

Hova tűnt Sanyi? - Hatzel tér


Este a porondon kiváló nevettetők:

18:00-tól Fülöp Viktor

18:45-től Badár Sándor

szórakoztatja a Nagyérdeműt!




A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.